Cenik

Za uporabo naših vzletišč je obvezna vinjeta.

Cena:

 • Dnevna: 5 €
 • 3-dnevna: 13 €
 • 10-dnevna: 24 €
 • Tandemska: 2000 €
  (V skladu s slovensko zakonodajo mora komercialne lete v tandemu izvajati podjetje, ki ima potrebne licence in certifikate za izvajanje takih letov. To vključuje uporabo pregledane in certificirane opreme ter pilote z licencami za komercialno letenje, povezane z istim podjetjem. V primeru nakupa tandem vinjete za celotno sezono je treba v skladu s slovensko zakonodajo račun izdati podjetju, ki izvaja komercialne tandem lete, kar zagotavlja, da je podjetje pooblaščeno in usposobljeno za zagotavljanje varnih in zanesljivih tandemskih letov strankam. Če povzamemo, uporaba tandemske vinjete za celotno sezono mora biti v skladu z zakonskimi zahtevami za komercialne tandem lete v Sloveniji. To vključuje izdajanje računov pooblaščenemu in certificiranemu podjetju z usposobljenimi piloti in pregledano opremo.)

Kazen za neveljavno vinjeto za samostojno letenje je 20 €, kazen za komercialno letenje v tandemu brez ustreznega dovoljenja pa 3000 €.

Vinjete za samostojno letenje veljajo za vzlete na Kobali, Vršah, Kuku, Ozbenu in Stolu, vinjete za tandem pa samo za Kobalo.

Bistvenega pomena je, da upoštevate te predpise, da zagotovite varne in zakonite izkušnje letenja za vse udeležene posameznike. Neupoštevanje teh predpisov ima lahko za posledico kazni in pravne posledice po slovenski zakonodaji.

POMEMBNO:

Vzletišče Lijak s pristajališčem NI vključeno v to vinjeto (karto).

SPLETNA PRODAJA DOVOLILNIC:
ali TUKAJ

Prodajna mesta na območju Tolmina:

 • Kobala center Tolmin,
 • Kamp Gabrje,
 •  

Prodajna mesta na območju Kobarida:

 • Club Adrenalin (Drežnica 30, 5222 Kobarid)
 • Bar Teja Kobarid

Upamo, da boste imeli prijetno bivanje, uživali v varnem letenju in imeli na splošno odlično izkušnjo tukaj.

Dolina Soče je čudovita destinacija za navdušence na prostem, saj ponuja dih jemajočo pokrajino in vznemirljive aktivnosti, kot je jadralno padalstvo. Ko se dvignete v nebo, vam želimo zagotoviti varno in prijetno izkušnjo. Prosimo, upoštevajte vse varnostne smernice in predpise ter ne oklevajte in prosite za pomoč ali nasvet naše izkušene strokovnjake.

Prepričani smo, da se boste zaljubili v lepoto in vznemirljivost doline Soče in upamo, da bo vaš čas tukaj nepozaben. Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali Dolino Soče za svojo destinacijo in veselimo se, da bomo to neverjetno izkušnjo delili z vami.